Imi place sa gatesc, ma relaxeaza si creez delicii culinare de care se pot bucura de cei dragi, insa in preajma sarbatorilor de Craciun, imi place sa adun retete mai vechi, de la bunica, ce imi reaminteste de dulciurile copilariei, si sa le combin cu noi ingrediente ce creaza retete moderne si delicioase. Prietenele mele de la videochat Cluj m-au sfatuit in alegerea unor ingrediente inovatoare ce dau un gust nou si delicios traditionalelor deserturi de Craciun.
Astfel, traditionalul cozonac de Craciun a devenit un desert delicios cu doar cateva ingrediente in plusfatade cele stiute. Am adaugat cateva cirese pentru un gust dulce acrisor si am asezat aluatul intr-un mod diferit fata de traditionalul cozonac, iar toti s-au bucurat de gustul nou si delicios. Prietenele mele de la ideochat Cluj au fost primele care au gustat si s-au declarat foarte multumite de rezultat! De aceea, am decis sa bucur si pe cei dragi de Craciun cu aceasta reteta.
Celebra prajitura „Alba ca Zapada” a devenit cu ajutorul cocosului o noua prajitura cete poarta spre delicioase taramuri de ciocolata alba, numite Raffaello. Impreuna cu lichiorul de cocos si ciocolataalbaam creat un adevarat rasfat al papilelor gustative, iar prietenele mele de la videochat Cluj s-au bucurat de gustul delicios.
Celebrele prajituri ale bunicii au prins acum o latura moderna, in care gustul se imbina cu deliciul si formeaza experiente placute pentru cei dragi. Sunt sigura ca familiamea se va bucura de retetele pe care le-am pregatit!
In timp ce iti scriu savurezprajitura Raffaello si ma bucur de deliciul acesteia. Voi mai cauta in aceasta dupa-amiaza noi ingrediente ce vor da un gust nou si inedit faimoaselor si traditionalelor prajituri ale bunicii. Tu ai ales cu ce ii vei incanta pe cei dragi de sarbatori? Sper ca retetele alese de mine te-au inspirat sa creezi bunatati de care sa te bucuri impreuna cu familia ta.
Lasa un comentariu